Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Închiriază un prieten

Foto 2 - captura video

Danielle Cunha este o braziliancă ce a venit cu o nouă idee în materie legată de ghizii turistici. Plecând de la ideea că un ghid nu arată întotdeauna turiștilor secretele ascunse ale unui oraș, pentru turiști Danielle a înființat compania ”Hire a friend” sau ”Închiriază un prieten”.

Sistemul după care funcționează ”Închiriază un prieten” este extrem de simplu și util pentru turiștii care sunt dispuși să încerce acest serviciu.

Iar desfășurarea Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia i-a permis lui Danielle să aibă mai mulți clienți în această perioadă.

Stephane Benfeghoul vine a venit tocmai din Franța și a ales serviciile ”Închiriază un prieten” pentru că vrea să descopere Rio de Janeiro de la un localnic.

Ghidul este un locuitor al orașului care are un job normal, însă, pentru un câștig în plus, își pune la dispoziție timpul liber pentru a le arăta turiștilor comorile neștiute ale vieții din Rio. Lais Goncalves este ghidul lui Stephane pentru trei zile iar prețul de ”închiriat” pleacă de la 150 de dolari pentru patru ore petrecute cu turistul.

În momentul de față, ”Hire a friend” are aproximativ 3000 de membri, iar prețul pentru o zi de închiriat “un prieten” poate varia. Danielle Cunha, fondatoarea companiei, spune că afacerea ei se bucură de mult succes printre turiștii europeni, în general. Întrebată de ce a pornit acest mic business, ea susține a susținut că ideea i-a venit în momentul în care s-a gândit că ghizii turistici tradiționali nu îți pot arăta toate fețele unui oraș atunci când îl vizitezi pentru prima dată.

Sursa: Edition.cnn.com

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Cei mai buni din lume

Am deja o colecție bogată de interviuri și întâlniri memorabile cu oameni care au intrat în istorie, ca fiind cei mai buni din lume… în domeniul lor. Am adunat câștigători de premii Oscar (Robert de Niro, Quentin Tarantino…), câștigători de premii Nobel (Edmund Phelps, Orhan Pamuk…), campioni mondiali sau olimpici (o mulțime de români, de […]

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required