Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Noua ordine … interioară

MR 1

Ne-am antrenat o viață la curățenia exterioară, în mediul în care trăim și muncim și la cea care ține de aspectul nostru. Nu ne place mizeria, nu ne place dezordinea. Mie sigur nu și ador punerea în ordine atât a obiectelor, cât și a sentimentelor și gândurilor. Am început să aflăm câte ceva și despre curățenia interioară, cea strict referitoare la trupurile noastre. Auzim despre tot felul de sucuri sau plante, medicamente sau procedee care ne curăță și pe interior, dar poate e timpul să înțelegem că treaba asta e la fel de importantă ca dușul zilnic, spălarea dinților, a urechilor, tăiatul unghiilor etc.

Am introdus, între preocupările mele pentru sănătate și o bună energizare, o grijă constantă pentru detoxifiere. Fără paranoia lui Jack Nicholson, din “As good as it gets” – încă nu vin cu tacâmurile mele de plastic la restaurant și nici nu port mănuși când trebuie să deschid uși. Sigur, personajul exagera, dar, în viața reală, puțina grijă în plus față de noi înșine, puțină autoprotecție și informație corectă, de la surse avizate, nu strică deloc.

Am început să consum niște sucuri al căror beneficiu îl simt major, de ceva vreme. Doar că n-am făcut treaba asta după ureche, ci am apelat la un specialist, care m-a lămurit și îndrumat. Faptul că împart povestea asta cu voi nu e o strategie de marketing, ci face parte din deschiderea mea în a comunica și din disponibilitatea de a răspunde onest celor care mă întreabă “care mi-e secretul ?”:))). N-am secrete, nu fac nimic din ce n-ar putea face oricine, așa că, iată povestea sucurilor pe care le beau și minimul necesar pe care trebuie să-l știe oricine vrea o detoxifiere corectă, eficientă și vizibilă la exterior.

– Detox-ul are 3 etape clare, și nu se face după ureche, ci sub supraveghere medicală și cu teste, analize și control medical înainte. Cel puțin așa procedează cei de la Infrafit, pe care i-am abordat pentru a merge pe drumul corect.
– A bea doar niște sucuri fara a urma în paralel terapii și procedee specifice pentru eliminarea toxinelor și alcalinizarea terenului biologic nu înseamnă detox, ci doar un aport de minerale si vitamine.
– Sportul, în timpul detox-ului, trebuie să fie “light”. Adică pilates, înot și mai ales InfrafitX care accelerează metabolismul de ardere a grăsimilor și crește consumul caloric.

Dacă v-am făcut curioși, mergeți pe site-ul lor și aflați, direct de la sursă, cum se face o curățenie interioară durabilă, care sa va puna într-o nouă ordine interioară.

Efectele sunt reale și le simt nu numai în vitalitatea mea zilnică, dar și pe ten, par, musculatură, în digestie și somn sănatos. www.InfraFit.ro

Voi reveni cu descrierea și mai amănunțită a sucurilor și procedurilor corecte, așa că….stați pe-aproape și gândiți-vă la interiorul vostru cel puțin la fel de intens cât vă preocupă exteriorul.

Mihaela

Tag-uri: , , , , , , ,

One Response to “Noua ordine … interioară”

  1. balasaemilia@yahoo.com' emilia says:

    Gresit…este o strategie de marketing…si cei care au habar despre asa ceva…stiu. Nu neg tot ceea ce este scris aici,nu neg beneficiile acestor produse dar…este o strategie de marketing si punct.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Cei mai buni din lume

Am deja o colecție bogată de interviuri și întâlniri memorabile cu oameni care au intrat în istorie, ca fiind cei mai buni din lume… în domeniul lor. Am adunat câștigători de premii Oscar (Robert de Niro, Quentin Tarantino…), câștigători de premii Nobel (Edmund Phelps, Orhan Pamuk…), campioni mondiali sau olimpici (o mulțime de români, de […]

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required