Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

P-track Criterium scoate bicicliștii în stradă

banner-ptrack

Aflat la a doua ediție, P-Track Criterium dă sfoară-n București că se apropie evenimentul unic dedicat bicicliștilor. Ce îl face unic?

În primul rând, este un concurs care se desfășoară pe un circuit cu o lungime de aproximativ 1600 de metri și o diferență de nivel de 15 metri. Startul se va da din Calea 13 Septembrie și finish-ul va avea loc în Bulevardul Libertății.

În al doilea rând, sunt patru categorii care vor participa la P-track Criterium: Single Speed, Fixed Gear, Single Speed Feminin și Road Open (pentru copii).

Însă, cel mai important de menționat, este primul eveniment fixed gear din România. Adică este conceput, în principiu, pentru o competiție la care participă concurenții care dețin acel tip de bicicletă cu un singur raport, pinion fix și fără frâne.

Premiile vor consta în bani, iar pentru anumite categorii se percepe și o taxă de înscriere. Mai multe detalii legate și de modalitatea de înscriere găsiți aici .

Așadar, pasionați de mișcare și biciclete, pe data de 6 iulie 2014 se dă startul la P-track Criterium !

PS: Evenimentul va fi transmis și live prin LIVE STREAMING.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Cei mai buni din lume

Am deja o colecție bogată de interviuri și întâlniri memorabile cu oameni care au intrat în istorie, ca fiind cei mai buni din lume… în domeniul lor. Am adunat câștigători de premii Oscar (Robert de Niro, Quentin Tarantino…), câștigători de premii Nobel (Edmund Phelps, Orhan Pamuk…), campioni mondiali sau olimpici (o mulțime de români, de […]

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required