Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

THE FAULT IN OUR STARS, John Green

The_Fault_in_Our_Stars

John Green a scris o carte bazată pe fapte reale, The Fault In Our Stars. Bestseller-ul a fost vândut în lume în peste trei milioane de exemplare și a constituit un exemplu pentru tinerii de pretutindeni.

Cartea descrie viața pe care protagonista, Hazel Grace Lancaster, în vârstă de numai 16 ani, o trăiește în fază terminal de cancer. Deși un medicament a reușit să-i prelungească viața, Hazel vrea să învețe ce este iubirea, acest sentiment fiind unul umbrit de suferința care o împiedica să descopere și să experimenteze.

Atunci l-a cunoscut pe Augustus Waters, un tânăr care suferă de aceeași boală, pe care îl cunoaște la întâlnirile unui grup de suport.

De aici, Hazel și Gus încep să clădească o relație bazată pe iubire și sprijin reciproc, însă, din păcate, contra cronometru.

Datorită succesului acestei povești, în iunie ne pregătim intens pentru lansarea filmului care promite ocuparea locului întâi în topul preferințelor cineaste.

În rolurile principale: Hazel (Shailene Woodley) și Gus (Ansel Elgort), în regia lui Josh Boone.

Tag-uri: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Cei mai buni din lume

Am deja o colecție bogată de interviuri și întâlniri memorabile cu oameni care au intrat în istorie, ca fiind cei mai buni din lume… în domeniul lor. Am adunat câștigători de premii Oscar (Robert de Niro, Quentin Tarantino…), câștigători de premii Nobel (Edmund Phelps, Orhan Pamuk…), campioni mondiali sau olimpici (o mulțime de români, de […]

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required