Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

100 de întâlniri într-o vară

Elise Moreno foto 2 - tumblr.com

Elise Moreno plănuiește ca vara aceasta să meargă la 100 de întâlniri cu 100 de bărbați. Americanca de 25 de ani vrea să scrie despre aceste întâlniri pe contul personal de Tumblr, într-o singură poveste, cu titlul ”100 de întâlniri ale verii”.

Moreno spune că a pus acest proiect în aplicare pentru că a conștientizat că, în acest fel, poate cunoaște oameni noi constant.

100 de oameni, 100 de experiențe și 100 de trăiri diferite pentru Elise, care este de părere că vara aceasta va trăi aventuri diferite cunoscând povești de viață de la partenerii ei.

Moreno recunoaște că nu vrea o relație serioasă în acest moment și se rezumă prin proiectul ei doar la partea distractivă a ieșitului în oraș cu oameni cu care are lucruri în comun.

Elise Moreno foto 1 - tumblr.com

Sursa: Mashable.com

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required