Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Alimente care chiar țin de foame

alimente foame

Când vă hotărâți să țineți regim, știți foarte bine că trebuie să reduceți cantitatea mâncărurilor, logic. Însă, de multe ori, se instalează senzația de foame și atunci, parcă nu ați mai vrea să respectați o dietă. Există câteva alimente și preparate care, consumate corect, fac ca acea senzație să dispară, păcălind, într-o anumită măsură, creierul.

1. Mere – consumați unul cu jumătate de oră înainte de masă. Fibrele și apa din compoziția mărului vă vor tăia pofta de mâncare.

2. Avocado – alături de prânz, consumați și jumătate de Avocado. Nu veți mai simți nevoia de a mânca până seara, la cină.

3. Nuci – Le puteți mânca oricând, dar cu măsură. Sunt cunoscute pentru conținutul bogat în fibre și proteine.

4. Ouă – Dacă vă preparați la micul dejun un ou, până la prânz nu veți mai avea nevoie să ronțăiți câte ceva.

5. Ciocolată amăruie – Nu este o glumă! Folosită în compoziția prăjiturilor sau a preparatelor dulci, ajută la protejarea inimii și a creierului.

6. Castraveți murați – Ajută digestia și sunt buni înlocuitori ai dulciurilor sau ai mâncărurilor uleioase.

7. Apa – Lichid vital. Ori de câte ori simțiti că vă e foame sau poftă de ceva ce nu este indicat să consumați, beți foarte multă apă.

Sursa: Huffington Post

Tag-uri: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required