Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Ceva mai bun de 61 de ori decât uleiul de măsline – Doctorul Al Sears

AL SEARS

Continuăm seria sfaturilor de la doctorul Al Sears care ne dezvăluie secretul unui creier și inimi puternice.

Stimați cititori,

Pentru toți cei care susțin că poți trăi liniștit ca vegan, trebuie să știți că sunt unele lucruri pe care le omiteți. Acestea sunt acizii grași, esențiali organismului, pe care nu-i puteți asimila din legume.

Toată lumea vorbește despre uleiul de măsline care, într-adevăr, este foarte bun datorită uleiului mononesaturat din conținutul său. Dar nu vă poate oferi tot ceea ce creierul și inima dumneavoastră au nevoie. Adică, omega 3, în special DHA (acid docosahexaenoic). DHA se găsește foarte greu în surse vegetale. Într-un studiu recent s-au comparat uleiurile de pește, de krill și de măsline, pentru a afla care dintre acestea conține omega 3 mai bine absorbabil.

S-au ales 76 de persoane la întâmplare pentru a testa unul dintre cele trei uleiuri, apoi, după patru săptămâni, s-au comparat rezultatele. Cei care au consumat uleiul de măsline, au prezentat o creștere de 2,9 procente de omega 3.

În ceea ce-i privește pe cei ce au testat uleiul de *krill, s-a înregistrat o creștere incredibilă de omega 3 cu 178 de procente. Asta înseamnă, în același timp, o creștere de 614 procente de omega 3 în sânge. Acești nutrienți mențin sănătatea ochilor, a țesutului nervos și o reacție inflamatorie normală.

Creierul dumneavoastră folosește DHA pentru a se menține ager și precis. Persoanele cu un nivel ridicat de DHA au o mai mare elasticitate a creierului. Adică, pot învăța și reține informații mai rapid. DHA accelerează o proteină care se află în creier și care sporește aptitudinea de memorare și asimilare. DHA menține, de asemenea, un nivel normal și sănătos al colesterolului, ceea ce ajută inima să rămână puternică.

Disconfortul la nivelul încheieturilor nu mai este o problemă datorită DHA-ului care ajută la ameliorarea durerilor oferind mobilitate și agilitate sporită.
În prezent, există o sursă mai bună de DHA decât uleiul de pește, ce poate fi absorbită mai ușor de creier și celulele miocardice prin sânge.
O parte din puterea acestei surse de DHA o constituie uleiul de krill, care este mult mai bio decât cel de pește.
Poate ați auzit de uleiul de krill. Însă, acesta nu este singura resursă excelentă de DHA. Uleiul de Calamar sau cel de calmar reprezintă o sursă potentă.

Întotdeauna s-a pus problema extracției uleiului de calamar. Chiar dacă veți consuma calamar, nu aveți parte de o doză ridicată de ulei natural de calamar, pentru că, de obicei, calamarii sunt prăjiți.

Așadar, ne-am tot străduit să găsim o soluție prin care să obținem DHA din uleiul de calmar.

Acum am rezolvat-o. Am găsit un calmar unic ce trăiește pe coasta Americii de Sud, în apele limpezi ale Pacificului de Sud (ilex argentines). După ce uleiul trece printr-un proces de distilare, conținutul său de DHA este de peste 65 de procente – cea mai mare concentrație găsită până acum. Și o putem face și mai absorbabilă amestecându-l cu ulei de krill.

Nimeni nu mai procedează așa… am combinat uleiul de calmar cu cel de krill pentru a oferi fiecărei celule din corpul dumneavoastră DHA, pentru a vă menține creierul și inima sănătoase.
De fapt, m-am gândit la asta, însă nu-i așa că este foarte interesantă înțelepciunea naturii… aceste două surse de DHA, krill și calmar, sunt hrană pentru cele mai inteligente mamifere marine.

Eu sau dumneavoastră nu putem consuma krill și calmar precum aceste mamifere. Nu că ne-am și dori asta.

Acest lucru este ceea ce face atât de speciale uleiurile de calamar și krill. DHA-ul este absorbit acolo unde alte surse de omega 3 nu pot ajunge. Sunt de 60 de ori mai asimilabile, așa cum s-a menționat în studiul de mai sus.

Cu uleiul de krill și calamar puteți inunda fiecare celulă din corp cu cel mai absorbabil omega 3 din lume și aveți parte și de un support foarte bun pentru creier și inimă. Totuși, ar trebui să știți că sunt multe alte produse “krill” care nu combină uleiul de calmar cu cel de krill. Mulți producători nu spun toată povestea din spatele produsului. Nu vreau să vă spun mai multe decât v-am deslușit până acum în această scrisoare. Adevărul este că, cu cât vă dezvălui mai multe, cu atât ei “împrumută” din informații.

Astfel, cum poți lua imediat DHA din calamar combinat cu ulei de krill? Aveți aici mai multe detalii.

În cinstea sănătății dumneavoastră,
Dr. Al Sears, M.D

*Krill = crustacee, un soi de baby creveți

krill-diagram

Sursa: Al Sears, M.D.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required