Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Colecția de accesorii BOA BOA powered by Issey Miyake

Issey Miyake este un brand care datează din anii `70 și a făcut istorie prin designul unic pe care-l oferă accesoriilor, pe de o parte, și obiectelor vestimentare, pe de altă parte.
De curând s-a lansat o nouă coleție de genți al cărei concept a fost născut în anul 2000, însă, perfecționismul designerilor a împiedicat lansarea până în prezent. Se dorea crearea unui produs ușor, flexibil, comod și, cel mai important, care să poată căpăta alte forme prin pliare. Pe scurt, un fel de *Transformers pentru genți.

După ce formele geometrice și materialele care pot suporta astfel de modificări au fost cercetate și studiate îndelung de către echipa brandului Issey Miyake, colecția BOA BOA a prins contur în 2014.

Pasiunea designerilor pentru arta origami a contribuit enorm la funcțiile flexibile ale genților. Mai mult decât atât s-au adăugat și accesorii de păr care să se asorteze perfect cu linia modernă concepută de Issey Miyake.

Colecția BOA BOA se apropie de acel concept multifuncțional pentru un accesoriu feminin, ceea ce o situează în zona modei science-fiction, unde fantezia și moda se întâlnesc și colaborează perfect.

*Transformers – filmul artistic de lung metraj în care mașinile se transformau în roboți, dând, astfel, o dublă funcționalitate unui obiect

BAO BAO ISSEY MIYAKE: Distortion from ISSEY MIYAKE INC. on Vimeo.

Sursa: Issey Miyake

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , ,

One Response to “Colecția de accesorii BOA BOA powered by Issey Miyake”

  1. cata_d3@yahoo.com' Catalin Fatu says:

    *BAO BAO (nu boa boa)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required