Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Cum a reușit Rihanna să șocheze la CFDA Fashion Awards?

rihanna

Luni, 2 iunie a avut loc în New York festivitatea Council of Fashion Designers of America Fashion Awards. Aproape că s-a și uitat de premii odată cu intrarea spectaculoasă a Rihannei în mijlocul fashion icon-urilor ce îți etalau pe acolo creațiile.

A șocat. Ne-a plăcut. Cel mai mult ne place, de fapt, atitudinea ei de tănăr artist rebel. Este vocea tineretului ar spune unii, este dezgustătoare ar spune alții.

Artista în vârstă de 26 de ani s-a prezentat la acest eveniment stylish foarte… glitterish și foarte… dezbrăcată. Rochia lungă până în pământ transparentă acompaniată de o bonetă tip anii ’20 și un boa roz din blană este semnată de designer-ul Adam Selman. Un mic detaliu al rochiei: este compusă din peste 230.000 de cristale Swarovski.

Până și stilistul personal al Rihannei, Mel Ottenberg, s-a declarat uimit: “Este așa de goală!”

Revista Vogue a descris-o pe Rihanna ca fiind “acea celebritate rară care nu urmează regulile fashion-ului, ci le afectează”.

Înțelegem afirmația ca pe un compliment din moment ce Rihanna a câștigat premiul Fashion Icon-ul anului 2014.

La rândul ei, artista a grăit un adevăr: „Moda nu ar trebui să fie frustrantă, ci distractivă.”

You go, girl! La cât mai multe apariții șocante. In a good way!

Sursa: Variety.com

Tag-uri: , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required