Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Cum să socializezi cu ajutorul unui tricou?

3042387-slide-s-13-mit-invents-a-social-network-you-can-wear

Am spune că nu se poate, însă cei de la Tangible Media Group și Interface Group au găsit o soluție fashionable am putea spune, pentru a detecta pe stradă oameni cu care avem ceva în comun.

Folosindu-se de medii sociale ca Twitter sau Facebook, echipa a ajuns la concluzia că pot transpune în realitate informațiile din online în offline prin intermediului unui tricou cu anumite proprietăți tehnologice.

Textila socială, cum au denumit-o ei, este alcătuită dintr-un circuit legat la o cerneală termocromatică ce va imprima pe loc tricoul cu diverse mesaje. Dispozitivul integrat în textura tricoului folosește datele de pe smartphone prin Bluetooth pentru a localiza persoanele care împărtășesc aceleași interese cu tine.

Credeți că este o modalitate utilă de a socializa?

Sursa: fastcodesign.com

Tag-uri: , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required