Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Dacă ar dispărea oglinzile…

mihaelainfra
Foto Credit: Marius Baragan, pentru Viva

…am începe să înțelegem că frumusețea și tinerețea, sănătatea și vitalitatea, toate vin din interior, din felul în care ne înțelegem corpul și nevoile lui, din înțelepciunea de a ne preocupa de sănătate, mai mult decât de ceea pe punem pe noi, doar la suprafață. Am ajuns și eu, încet-încet, la acest nivel superior de abordare și am intrat hotărâtă în lumea celor care cred în viața sănătoasă, sub toate aspectele. V-am mai tot povestit despre cât sport fac și ce mănânc, dar abia acum sunt pregătită să vă dezvălui și ce fac ca să-mi mențin metabolismul la cotele cele mai performante. Bunăoară, cred cu toată convingerea în detoxifiere, dar și în medicina biologică integrativă. Am reperat și în România un centru în care mă duc cu plăcere, ori de câte ori am timp și mai ales când am perioade pline de muncă, de stres. Vă invit și pe voi să descoperiți acest univers fabulos, pe www.infrafit.ro.

infra3

Până o să vă luați inima-n dinți să abordați metodele terapeutice folosite acolo, unele chiar unice în România, vă mai povestesc că, de câte ori am avut de dat jos 2-3 kg, am apelat la metodele lor de accelerare metabolică prin InfrafitX, pe care le cunoșteam și din țara unde trăiesc și care nu dau greș niciodată. Chiar m-am bucurat că aceste terapii și tehnologii de ultimă oră au ajuns și în România, mai ales că acolo, cinstit și statistic vorbind, stresul și poluarea există la cote mult mai înalte ca aici.

Așadar, dacă ne-am privi mai puțin în oglindă și mai mult în interior, dacă am traduce toate semnalele deștepte pe care ni le dă organismul, am înțelege de ce o astfel de abordare e mult mai binevenită decât oricare alta. Sunt un mare fan al detox-ului și al acestor metode anti-aging, așa că, în ciuda cârcotașilor, mă simt și arăt mai tânără decât își doreste oricine să arăt, la cei 45 de ani ai mei. Sper să vă convingeți singure (și singuri, căci și bărbaților le-ar prinde bine așa ceva) și să vă dedați doar la obiceiuri sănătoase de viață, care să vă țină mereu trupul, sufletul și mintea în formă.

Vă invit să descoperiți și voi binefacerile imense ale detox-ului, la acest surprinzător de modern și futurist centru din România. Sunt mândră de câte ori fac astfel de descoperiri în țara mea și, mă știți doar, nu-mi place să țin doar pentru mine informațiile utile de interes general. Nu de alta, dar mai scap puțin de răspunsuri la întrebarea “care e secretul de arăți atât de bine la vârsta ta “?!:))))

infra1

infra2

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,

One Response to “Dacă ar dispărea oglinzile…”

  1. luta_iulia@yahoo.com' Iulia Condurache says:

    multumesc, Mihaela.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required