Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Filme online gratuite doar ciocnind o bere de un computer

bere

Dezvoltatorul de aplicații și CEO-ul studioului de design Heads and Hands din Rusia, Aleksandr Semenov, a găsit o metodă interactivă de a oferi acces gratuit la filme online doar ciocnind o sticlă de bere de monitorul computerului.

Inspirat de o campanie a unui cunoscut producător de bere, Grolsch, în care clienții puteau viziona filme online introducând coduri promoționale scrise pe etichetele sticlelor, Aleksandr folosește iBeacon Bluetooth, o nouă tehnologie nano care facilitează transferul de date, pentru a debloca filme online.

Transmițătorul este plasat sub capacul sticlei. În momentul în care acesta atinge computerul sau alt device care deține Bluetooth, transmite un semnal, apoi te poți uita liniștit la film pe Internet.

Movieunlocker presentation from Heads&Hands on Vimeo.

Sursa: Designtaxi.com

Tag-uri: , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required