Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

FIRSTOPINION, sfaturi medicale de la profesioniști în timp real

aplicatie doctor1

FirstOpinion este o aplicație care oferă servicii de consultanță medicală 24 de ore din 24. Fără programări, această aplicație funcționează ca un chat, iar în cazul în care crezi că ai o problemă de sănătate, trimiți un mesaj în care descrii amănunțit simptomele, iar acesta va ajunge la un doctor adevărat, dispus să răspundă la orice întrebare. de acest gen.

Acest serviciu 24/24 permite utilizatorilor să comunice în timp real cu un profesionist și nu au există un număr limitat de întrebări.

Înainte să fii pus în contact cu un doctor, îți este prezentată o descriere a celui cu care vei sta de vorbă, astfel încât utilizatorului să-i fie adusă la cunoștință specializarea interlocutorului.

În cazul în care au trecut 24 de ore din momentul în care ai accesat aplicația și ai trimis o întrebare, serviciul este gratuit. Însă, pentru cei care își doresc răspunsuri în maximum 5 minute, se percepe o taxă lunară de 9 dolari, iar pentru răspunsuri mult mai rapide, 29 de dolari.

aplicatie doctor

Sursa: Mashable.com

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required