Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

O întâlnire cu o carte

1

Librăria lui Elizabeth, din Australia, este un magazin de cărți folosite care a fost înființat în 1973. Pentru a atrage cât mai mulți cititori, echipa din spatele librăriei a venit cu o idee nouă prin care să atragă cât mai mulți iubitori ai cărților.

Dacă nu te-ai decis care este următoarea carte pe care să o citești, librăria lui Elizabeth îți aranjează o întâlnire secretă.

Nu îți vei da seama ce carte este deoarece aceasta e înfășurată într-o hârtie maronie. Singurele indicii despre ea sunt câteva notițe legate cu sfoară de coperți.

Acest proiect a avut un succes destul de mare în Australia, astfel încât campania librăriei a fost extinsă și în mediul online. Pentru o întâlnire cu o carte ”misterioasă” trebuie să plătești 11,95 dolari.

Cum vi se pare ideea aceasta?

Sursă: designtaxi.com

Tag-uri: , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required