Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Patru măști cosmetice pentru un ten sănătos

masti cosmetice

Dacă te-ai săturat să îți cheltui banii pe măști cosmetice și crezi că ai putea investi acei bani într-un outfit sauorice altceva și-ar dori inima ta, iată patru metode naturale DIY pentru un rezultat garantat.

1. Mască din albuș de ou. Oul întărește porii, conferind tenului un effect temporar de face lift. Pur și simplu bateți albușul până când obțineți o spumă, adăugați puțină lămâie și aplicați pe toată fața. Lăsați să se usuce pe ten. Veți ști când s-a uscat dacă aveți dificultăți în a zâmbi. După ce s-a uscat total, îndepărtați masca.

2. Mască din roșii. Roșia joacă un rol important în oprirea îmbătrânirii tenului datorită licopenului ce se află în compoziția acesteia. Puneți într-un mic bol o lingură de zahăr, tăiați o bucată dintr-o roșie, apoi înmuiați în zahăr. Tot ceea ce mai trebuie să faceți este să vă masați cu roșia pe față. Lăsați 10 minute, apoi îndepărtați cu apă.

3. Mască din zahăr brun și lapte. Zahărul brun este un exfoliant natural și ajută la curățarea tenului de așa-zisa piele moartă. În combinație cu laptele, efectul se accelerează. Mixați o ceașcă de zahăr brun cu o lingură de lapte, apoi masați fața timp de 60 de secunde. Lăsați să acționeze timp de 15 minute. Spălați.

4. Mască din castraveți. Castravetele are proprietăți asemănătoare cu răcirea. Astfel, acesta reduce roșeața și inflamațiile. Din acest motiv este recomandat pentru cearcăne și ochi umflați. Într-un blender mixați o jumătate de castavete împreună cu o lingură de iaurt. Rezultatul îl aplicați pe față, lăsați să acționeze 20 de minute, apoi spălați.

Tag-uri: , , , , , , , , , ,

One Response to “Patru măști cosmetice pentru un ten sănătos”

  1. hr.amadeus@yahoo.com' veronica says:

    o parte am probat !!!! functioneaza !!!! pana incerc si restul ….folositi si voi macar o masca !!!!!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required