Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Patru obiceiuri sănătoase

metode sanatate

Revista Vogue ne recomandă patru obiceiuri care fie ar trebui să le înlocuiască pe cele vechi fie să le completeze. Aceste patru obiceiuri ne vor ajuta să ne găsim echilibrul și să ducem o viață sănătoasă.

1. Un mic-dejun consistent

Un mic-dejun parisian și o cafea neagră e romantic. Un pahar cu suc de fructe e exotic. O farfurie întreagă de clătite e răsfăț. Însă, la micul-dejun sunt recomandate ouăle, chiar dacă au imagine mai puțin elegantă- adică sunt asociate cu sărăcia-sunt pline de proteină pură și te ajută să îți potolești poftele de carbohidrați de-a lungul zilei. Nu demult, cercetătorii au aprobat ouăle la micul-dejun și au ignorat teoria lor anterioră, potrivit căreia ar cauza probleme de inimă.

2. Un somn bun

Potrivit lui Margaret Baim, director al trainingurilor de la Institutul de Sănătate pentru Trup și Minte din Boston, somnul vindecă anxietatea și te ajută să îți îmbunătățești reflexele, starea, chiar și IQ-ul. Baim recomandă, de asemenea, să stai într-o cameră slab luminată sau să mai diminuezi lumina în camera în care dormi, în special cu trei ore înainte și să te concentrezi pe gânduri pozitive înainte să adormi.

3. Detoxifiere digitală

Cu cât îți petreci mai mult timp pe gadget-uri cu atât ești mai stresat. Verifici mailuri, notificări, întâlniri și toate site-urile la care ești abonat. Pentru o relaxare totală, specialiștii recomandă ca atunci când lumea digitală pare prea copleșitoare să iei o pauză de câteva ore. Închide telefonul, calculatorul, Ipad-ul, televizorul și fă ceva fără să te folosești de tehnologie.

4. Schimbă-ți rutina din când în când

Specialiștii încurajează să îți schimbi obiceiuri. Spre exemplu, dacă mergi la sală în fiecare zi, nu strică o pauză. Sau dacă mergi pe o anumită rută la muncă, încearcă să folosești alta. Un lucru nou făcut în fiecare zi crește nivelurile de serotonină și te ajută să ai o stare de bine pe parcursul întregii zile.

Introdu aceste patru obiceiuri în viața ta și o să ți-o îmbunătățești văzând cu ochii!

Tag-uri: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required