Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Recipientele inovative pentru alimente mereu proaspete

Recipientele inovative pentru alimente freș

Prepara Evak este un proiect independent care a dezvoltat producția unei o serii de recipiente inovative ce mențin alimentele fresh. Este vorba despre tuburi din sticlă care au efect de vidare printr-un sistem foarte ingenios și simplu de folosit.

De la cereale până la chipsuri sau de la frunze de ceai și până la paste ori macaroane, cu ajutorul acestor recipiente prospețimea poate fi menținută o bună bucată de timp.

Vidarea din interiorul recipientelor se face cu ajutorul presiunii aplicate cu mâna, printr-un manșon de la capătul vasului din sticlă.

Prețul unui astfel de recipient pornește de la 19,99 dolari și poate ajunge până la 24,99 dolari. Invenția de la Prepara Evak vine în două variante: de 500 de grame și de 200 de grame.

Cum vi se pare invenția Prepara Evak?

Sursă: gizmodo.com

Tag-uri: , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required