Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Stilletto-uri sau păsări?

1

Un hibrid am putea spune. Designer-ul Masaya Kushino a lansat o colecție de pantofi care se numește Bird-Witched. Masaya Kushino a devenit cunoscut după ce a câștigat premiul Jila Leather Goods în anul 2007 cu un model de pantofi extravagant confecționat din piele naturală. De atunci, creează numai pantofi ieșiți din comun care uimesc lumea modei. În prezent, colaborează și cu o faimoasă casă de modă din Japonia, SOMARTA cu care a lansat colecția AW Tokyo pentru 2010-2011.

Bird-Witched este o colecție specială și unică datorită îmbinării țesăturii istorice Nishijin (tradițional japoneză cu ajutorul căreia se confecționează kimono-urile) cu gheare de păsări realistic sculptate de către Takashi Nakamura, un artist, regizor și desenator japonez, cunoscut datorită filmului de animație A Palm of Trees.

Tocul specific stiletto-urilor este alcătuit din pene, gheare și forme care simulează o specie misterioasă de pasăre. Design-ul propriu-zis a fost inspirat de lucrările unui legendar pictor din secolul al XIX-lea, Jakuchu Ito, care a încorporat în tablourile sale elemente reale din corpurile animalelor. A fost considerat nebun pentru cruzimea cu care făcea artă.

Colecția Bird-Witched va fi prezentată live la expoziția Killer Heels în cadrul Muzeului din Brooklyn între 10 septembrie 2014 și 15 februarie 2015.

Sursa: Designtaxi.com

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required