Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Stilul Fashion-Șoc a la Kendall Jenner

r2

După apariția nebunească a Rihannei într-o rochie complet transparentă la un eveniment de mare anvergură, alte vedete vor să-i calce pe urme. S-o fi lansat un nou trend? A devenit Rihanna oficial un trendsetter?

Se pare că da, pentru că sora cea mai mică a lui Kim Kardashian, Kendall Jenner, a apărut pe covorul roșu la MuchMusic Video Awards într-o rochie elegantă, însă ușor perversă. În anul 2012 Angelina Jolie purta o rochie neagră lungă decupată în partea dreaptă (slit), iar piciorul îi ieșea finuț la vedere.

r1

Și dacă acum nu mai este la modă să îți arăți picioarele în totalitate și se acceptă mai mult misterul, Kendall a introdus în 2014 stilul pelvis. După cum puteți vedea chiar în imagini. Rochia este elegantă, foarte bine aleasă, iar detaliul ce o situează subit într-o altă zonă este cu adevărat MIȘTO!

Ce atitudine trebuie să ai să poți purta o astfel de rochie? Pentru o puștoaică de numai 18 ani este o alegere îndrăzneață și se vede clar că designerul Fausto Puglisi a vrut să șocheze. În sensul cel mai bun al cuvântului.


Sursa: buzzfeed.com

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required