Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

The Smash Cup – cana de buzunar

cana1>

Dacă obișnuiești să bei cafea în fiecare dimineață, însă nu ai timp să faci asta acasă, te poți opri să cumperi una gata preparată în drum spre muncă. Paharele de carton sunt de unică folosință, le arunci și realizezi că dacă faci asta foarte des, numărul paharelor aruncate la gunoi este considerabil. Cu Smash Cup însă, scade drastic.

Este un concept creat de Ben Melinger, un tânăr designer din New York, concept care a luat naștere mai mult ca o alternativă, o opțiune mai eco-friendly, pentru toți consumatorii de cafea din lume. Nu este o cană de unică folosință, ci dimpotrivă, este realizată din plastic, poate fi reutilizată și, mai ales, are un sistem de compactare perfect pentru un loc sigur în poșete sau serviete.

Smash Cup este alcătuit din trei părți detașabile. Așa cum îi spune și numele, cana are un sistem telescopic și poate fi strânsă doar prin apăsarea capacului. Clipul demonstrativ de mai jos vă va arăta exact cum funcționează.

Disponibilă în cinci culori, Smash Cup se poate achiziționa pentru 15$. Campania de pe Kickstarter a avut un real succes, depășind așteptările lui Ben.

cana

Sursa: Kickstarter.com

Tag-uri: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Articole similare

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required