Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Accesorii bazate pe energia corporală

accesorii

Pentru a îmbina arta cu energiile corporale, designer-ul Naomi Kizhner din Ierusalim a creat o colecție de bijuterii ce, teoretic, extrag energia din corpul celui ce le poartă. Practic, accesoriul se conectează la vene, folosind sângele pentru a învârti niște rotițe din componența bijuteriei.

Naomi spune că aceste accesorii nu reprezintă o sursă de energie, iar colecția este destinată celor care sunt dependenți de bioenergie. De aici și numele proiectului: Energy Addicts.

Colecția cuprinde trei piese: The Blinker (pentru ochi), The E-Pulse Conductor (pentru încheietura mâinii) și The Blood Bridge (pentru coloană).

accesorii2

Munca mea este destinată unei lumi în care umanitatea se află într-o continuă căutare de alternative cu privire la cultivarea energiei și a puterii., a mai spus Naomi la lansarea colecției sale.

Energy Addicts. from naomi kizhner on Vimeo.

Sursa: http://www.iflscience.com/

Tag-uri: , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required