Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Această carte se va autodistruge în 3..2..1

Screen shot 2015-02-03 at 9.58.58 AM

O carte pe care pur și simplu nu te poți abține să nu o citești până la capăt este semnul clar că e un bestseller. Pentru a demonstra acest lucru, agenția de publicitate Mother New York a găsit o metodă ingenioasă de a promova un gadget pro culturalizare.

În același timp, vorbim despre campania The Self Destructing Book (Cartea care se autodistruge) ce are scopul de a îndemna oameni de pretutindeni să citească, ba mai mult,, să îi convingă pe cei care sunt orbiți de tehnologie că a citi este o experiență plină de adrenalină și mult mai distractivă decât pierderea timpului online.

Astfel, Mother New York a realizat o singură variantă demonstrativă, fizică, pentru cartea Private Vegas a lui James Patterson. Cititorii au 24 de ore să ducă la bun sfârșit cartea. În caz contrar aceasta va exploda.

Sunt două versiuni ale campaniei. Prima constă într-o aplicație cu ajutorul căreia publicul cititor își poate cronometra timpul de lectură fiind provocați, în același timp, să citească o carte în 24 de ore.

A doua versiune este mai scumpă. Pentru 294,038€ oricine poate achiziționa cartea lui Patterson echipată cu acest mecanism de autodistrugere. Nu vă panicați! Odată cu această carte aveți parte și de o echipă de oameni care să vă țină în siguranță, un binoclu din aur, o călătorie către o destinație secretă și cina cu autorul cărții.

Curioși cum funcționează? Avem și video:

Sursa: feeldesain.com

Tag-uri: , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required