Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Alarma cu aromă de cafea

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joshua Renouf, un designer londonez, a creat Barisieur, un ceas chic cu alarmă, care face cafea! Este conceput pentru a-l trezi pe propprietar cu ajutorul clincănitului cauzat de prepararea cafelei.

Sigur, la ora la care este setată deșteptarea. Bineînțeles, la acest întreg proces de trezire fresh contribuie și parfumul cafelei de dimineață.

Nu numai că este un mod foarte plăcut de a începe ziua, însă este și inovativ. Înainte de a seta alarma, utilizatorul trebuie să pregătească aparatul cu toate ingredientele necesare preparării cafelei.

Momentan, întregul concept este în stadiul de proiect, însă de abia așteptăm să se aprobe pentru a-l achiziționa! Adio, alarme enervante! Bun venit, morning coffee!

Sursă: designtaxi.com

Tag-uri: , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required