Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Campanie pentru mărirea stimei de sine

Taryn Brumfitt

Taryn Brumfitt are o misiune: vrea să ajute femeile să se iubească mai mult. Vrea să facă un documentar, numit “Embrace”, care o să ajute femeile din toată lumea să se accepte aşa cum sunt. Brumfitt a început prin a întreba 100 de femei de pe stradă ce părere au despre ele, iar răspunsurile au fost negative. “Grasă”, “imperfectă”, “îndesată”, “scârboasă”, “oribilă” au fost doar câteva dintre răspunsurile primite.

Brumfitt vrea să ajute toate femeile să îşi creeze o imagine de sine frumoasă. Şi ea, ca orice altă femeie, a avut probleme mari cu stima de sine, se simţea grasă, nedorită şi nu suporta să se privească în oglindă. Până când, într-o zi a vrut să intre într-un concurs de fitness, așa că s-a apucat de sală, de mâncat sănătos, iar după ce a ajuns să aibă corpul perfect a realizat că se simțea la fel. I se părea că trebuie să fie din ce în ce mai slabă. Atunci și-a dat seama că schimbarea venea din interior.

Brumfitt susține că nu doar asta a motivat ideea documentarului. Ci și faptul că are o fetiță, iar gândul că dacă mămica ei nu își iubește corpul cum o să își învețe fiica să facă asta a fost un alt factor.

În postarea de pe blogul celor de la HuffPost a recunoscut că drumul de la ură pentru corpul ei la iubire a fost destul de dificil. “E nevoie de mult timp, energie și mult efort, dar trebuie să vă spun că nu există niciun sentiment mai bun decât cel de iubire pentru sine, cu tot cu colăcei și forme cu tot“.

În mai 2013, Brumfitt a postat o poză de “before and after” pe Facebook care a devenit în scurt timp virală. Diferența dintre poza ei și o poză normală din aceeași categorie este că before-ul ei o arăta pe ea înainte să meargă la concursul de fitness și after-ul era o poză după ce a născut. După ce poza a devenit virală, a început să scrie la proiectul ei “Body Image Movement” și acum strânge bani pentru noul ei documentar „Embrace” prin care vrea să învețe femeile să își iubească corpurile.

Clipul de promovare îl puteți vizualiza mai jos.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required