Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Campionatul Național de Periaj

logo zambeste romania_nou_cu tara CS4

Anul acesta a debutat ce-a de-a treia ediție a campaniei “Zâmbește România”, care face parte din proiectul “Platforma Europeană pentru o Sănătate Orală mai Bună” , o inițiativă europeană lansată în 2012. Mesajul campaniei este: “Ai grijă de sănătatea dinților tăi”, și pune accent pe pașii simpli de întreținere a dinților: periajul dinților de maximum 3 ori pe zi, vizite regulate la dentist și alimentație sănătoasă.

Campania de anul acesta, a cărei ambasador este Mihaela Rădulescu, a debutat cu un concurs numit “Campionatul Național de Periaj Dentar”, un concurs destinat atât copiilor cu familii, cât și școlilor, premiat cu o excursie la Disneyland Paris valabilă pentru trei persoane.
Câștigătorul concursului a fost un băiețel din Iași, Gabriel Picincu-Hobjilă. În afară de Gabriel, campania premiază și zece școli sau grădinițe care vor primi 500 de euro pentru dotarea claselor și 100 de înscrieri cu kituri de îngrijire orală.

Tag-uri: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required