Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Când #firstworldproblems sunt ultimele lucruri la care se gândesc copiii din Lumea a Treia

first world problems

WaterisLife.com a demarat o campanie pe cât de emoționantă, pe atât de eficientă. Știți măcar care sunt #firstworldproblems? În mod ironic, sunt acele mici detalii de care ne plângem. De pildă: Nu-mi găsesc telefonul sau Rețeaua Wi-Fi nu ajunge până în apartamentul meu sau, cea mai grosolană problemă, Casa mi se pare prea mare.

Toate aceste probleme sunt invers proporționale cu cele ale copiilor, și nu numai, din Lumea a Treia. Aceștia nu au o mașină de spălat sau balsam de rufe pentru ca uniformele lor de școală să miroasă frumos. Și că tot facem referire la școală, posibilitățile lor sunt extrem de limitate în ceea ce privește educația. Să nu mai vorbim despre apa murdară pe care o consumă, nepotabilă, sau despre acele patru scânduri de lemn acoperite cu o cârpă care, pentru unii dintre ei, înseamnă Acasă.

Cei din cadrul WaterisLife și-au propus să strângă bani din donații tocmai pentru a rezolva aceste probleme. Pentru a le oferi o șansă. Pentru a le oferi o nouă viață. În acest sens, au realizat și un videoclip sugestiv care arată tuturor că problemele principale ale lumii, în general, nu sunt ale noastre, ci ale lor. Ale copiilor ce beau apă nepotabilă.

poza 1

Sursa: Waterislife.com

Tag-uri: , , , , , , , , , ,

2 Responses to “Când #firstworldproblems sunt ultimele lucruri la care se gândesc copiii din Lumea a Treia”

  1. luca_andra_luca@yahoo.com' Andra Andraa says:

    I hate it when we are leaving along with crazy war and we pretend like nothing’s wrong…..

  2. daisy7lion@yahoo.com' Diana Cristina says:

    Superba campanie…oamenii din lumea a3a au o singura grija…sa traiasca in comuniune cu natura, sa fie fericiti atat ei cat si familia lor numeroasa si sa aiba ce pune pe masa…am vazut mii de oameni nevrotici in tari dezvoltate din cauza ,,pseudogrijilor” prezentate aici si asta pentru ca atunci cand nu ai pentru ce lupta devii egoist, lenes si crezi ca totul ti se cuvine..adevaratul scop al omului este sa ii serveasca celuilalt si sa traiasca in comuniune cu natura intr-un mod sanatos…de asta iubesc voluntariatul in tarile din lumea a3a…abia atunci ai contactul cu adevaratele valori si cu purificarea sufletului scuturandu-te de lucruri neimportante si inseninandu-te cu sufelte pure.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required