Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Ce ziceți de o noapte petrecută la 2km…înălțime?

airbnb

La munte poți avea parte de aventuri spectaculoase, și la căldură și cu o priveliște extrordinară. Airbnb a creat un loc special de cazare pentru cei romantici, ce reprezintă, de fapt, un cadou pentru câțiva special guests.

Camera de hotel la înălțime se află în Franța, la Courcheval, și este suspendată la 2 km deasupra pământului. Este vorba despre o telecabină mobilată, transformată într-o cameră călduroasă și comodă.

Conceptul face parte din campania A Night At (O Noapte La) lansată de Airbnb, oferind participanților la concursurile desfășurate în cadrul ei oportunitatea de a sta o noapte în cele mai cautate sau ingenioase apartamente.

Dacă vă place ceea ce vedeți mai jos puteți participa la concurs până pe data de 25 februarie. Tot ceea ce trebuie să faceți este să explicați în 100 de cuvinte de ce ar trebui să fiți aleși drept câștigători. Puteți accesa acest link pentru înscriere.

Concursul se va încheia la începutul lunii martie și se vor desemna patru câștigători.

Grăbiți-vă!

Sursa: http://www.feeldesain.com/

Tag-uri: , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required