Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Copiii au nevoie de profesori-model

rita

Rita Pierson, o profesoară cu peste 40 de ani de experiență în domeniul educațional, a fost consultant, coordonator și asistent principal în sistemul gimnazial, liceal și universitar. În fiecare dintre aceste roluri ale sale a adus un plus de energie. Dorințele sale de a cunoaște mai bine studenții, de a le arăta cât de mult contează ei în societate și de a-i sprijini în dezvoltarea personală au plasat-o într-o zonă specială, nonconformistă a proiectelor educative.

În ultimul deceniu, Pierson a coordonat workshop-uri, seminarii și programe de educație profesională pentru sute de profesori. Auzind un coleg spunând, pe holurile școlii unde își desfășura activitatea didactică, faptul că profesorii nu sunt plătiți să placă studenții, aceasta a dat un răspuns plin de sinceritate: Copiii nu învață de la oamenii antipatici.

Pornind de la această întâmplare, Rita Pierson a devenit speaker, participând cu maximă onestitate la Ted Talks unde a ținut un discurs legat de o relație OBLIGATORIE de prietenie și umanitate student-profesor.

De aceea, copiii au nevoie de profesori-model care să se intereseze și să se implice mai mult, aproape ca un părinte, în educația lor pentru ca ei să aibă acea poftă de cunoaștere. Apoi le-ar mulțumi profesorilor care i-au îndrumat pe drumul succesului.

Rita Pierson a murit anul trecut.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required