Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

De abia aștepți sărbătorile de iarnă? Și cu job-ul cum rămâne?

Main

Faptul că sărbătorile se apropie cu pași repezi poate însemna distragerea atenției angajaților la locul de muncă. În principiu este ceva normal să visezi cu ochii deschiși la concediul, Crăciunul sau Revelionul petrecut cu familia și prietenii.
Dar dacă anagajatorul ar putea să schimbe acest aspect? Dacă ar putea motiva personalul companiei astfel încât și productivitatea să crească până de sărbători?

Officevibe, o platformă online de sondaje, a realizat un infografic ce conține sfaturi pentru a menține sau crește nivelul de motivare și atenție oferită sarcinilor de lucru din partea angajaților, pentru perioada ce precede sărbătorile de iarnă.
Prin urmare, organizarea de cursuri interactive, flexibilitatea programului de lucru sau alte căi simple de combatere a monotoniei sunt câteva dintre soluțiile ce trebuie notate în agenda manager-ului.

Sursa: officevibe.com

Tag-uri: , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required