Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

De ce femeile trebuie să se scuze mereu?

Pantene_ShineStrong_NVexhibit

În Statele Unite ale Americii, un faimos brand de produse cosmetice pentru îngrijirea părului a dat startul unei campanii de încurajare a principiilor femeii. În acest caz, pentru ca femeile să nu mai fie etichetate în fel și chip, s-a realizat un clip în care acestea se tot scuză.

Nu ne îndoim de faptul că femeile sunt manierate, elegante și în permanență atente la detalii, de aceea acele scuze sunt nelipsite din vocabularul lor. Nu ar trebui, comunică brand-ul, pentru că ele trebuie să strălucească mereu prin atitudine. Stop saying sorry and #ShineStrong !

Această campanie are rolul de a oferi femeilor de pretutindeni acel curaj de care au nevoie în realizarea visurilor lor vorbind mai clar și răspicat, în acest fel susținându-și cauzele și principiile.

Tag-uri: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required