Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Emma Stone și Andrew Garfield, un cuplu de supereroi

Emma Stone & Andrew Garfield Share A Message

Pe sistemul hai să-i păcălim pe… paparazzi!, Emma Stone și Andrew Garfield au ieșit să ia micul dejun în oraș, însă știau că vor fi înconjurați de ulii cu aparate de fotografiat în cioc. Astfel, s-au gândit, pentru a doua oară, la o metodă extrem de inteligentă pentru a-i redirecționa către lucruri mult mai important pe lumea asta. Ambii și-au acoperit fețele cu mesaje care chiar transmiteau ceva publicului.

În trecut, mai exact în septembrie 2012, Emma și Andrew au realizat că sunt fotografiați și au acționat rapid scriind mesaje de susținere pentru Gilda ’s Club, care oferă ajutor bolnavilor de cancer, și Worldwide Orphans Foundation, care asigură programe pentru sănătata și educația copiilor orfani.

Prin urmare și atunci ca și acum, s-au folosit de imaginea și de importanța lor în societate pentru a susține diverse cauze umanitare.

Mesajul Emmei:
“Bună dimineața! Tocmai mâncam și v-am văzut afară cu aparatele la voi. Așa că, ne-am gândit să încercăm din nou. Noi nu avem nevoie de atenție, însă aceste minunate organizații, da ”

Mesajul lui Garfield:
“www.youthmentoring.org, www.autismspeaks.org, (și nu uitați) www.wwo.org, www.gildasclubnyc.org. Aceste lucruri contează. Să aveți o zi bună!”

De acestă dată, pe lângă faptul că au menționat din nou organizațiile din prima întâlnire din 2012 cu paparazzi, mesajele reprezentau și link-uri către site-urile Young Mentoring Collection, o organizație non-profit care se ocupă cu educația adolescenților, și Autism Speaks, o organizație care sprijină și sponsorizează cercetările, informările și mobilizările în favoarea persoanelor ce suferă de autism.

Jason Webber, unul dintre paparazzi care i-a pândit pe cei doi actori și un foarte cunoscut fotograf al New York-ului, povestește experiența din 2012:

jason

„Eram împreună cu alți doi sau trei fotografi. Era destul de devreme în acea duminică, moment în care i-am zărit pe Emma Stone și Andrew Garfield (actorii care au jucat în The Amazing Spider-Man și formează un cuplu în afara platourilor de filmare) în timp ce se îndreptau spre East Village Cafe pentru brunch*. Sunt cunoscuți pentru evitarea fotografilor, de aceea am păstrat distanța. Planul era să-i prindem când ies.

În acel moment au apărut noi fotografi și nu a durat mult ca micul nostru grup relaxat să devină o aglomerație haotică de paparazzi. Este evident că cineva a comunicat locația în care se aflau Emma și Andrew – poate chiar un chelner sau patronul cafenelei. Emma și Andrew și-au dat imediat seama de prezența noastră și au ieșit pregătiți. Și-au ascuns fețele după cartonașe pe care erau scrise de mână site-urile celor două fundații pe care le tot promovează. În acel moment mi-am spus: fotografiile astea nu au nicio valoare!. Apoi, am regretat. Într-un final, Emma și Andrew au fost mulțumiți pentru că au putut trage un semnal de alarmă asupra altor probleme mai importante și au vrut să ne facă să ne dăm seama de anumite limite pe care ar trebui să le avem.”

*Alăturare de termeni: breakfast + lunch – un tip de gustare între mic dejun și prânz

Septembrie 2012

septembrie

Sursa: americanphotomag.com

Tag-uri: , , , , , , , , , , , ,

One Response to “Emma Stone și Andrew Garfield, un cuplu de supereroi”

  1. luta_iulia@yahoo.com' Iulia Condurache says:

    frumos si bine intentionat gest. Bv lor

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required