Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Fericirea copiilor constă într-o minge de fotbal indestructibilă

Children with the One World Futbol.

Copiii au nevoie de sprijin. Iar fericirea lor contează enorm în dezvoltarea lor armonioasă, întrucât viitorul lumii îl constituie ei. Copiii au nevoie de tot suportul din partea noastră, mai ales cei ce nu au mari posibilități. Însă, ce îi face pe aceștia fericiți cât timp au vârsta inocenței? Jucăriile, joaca în mod special.

One World Futbol Project a reușit să realizeze o minge de fotbal indestructibilă pentru a prelungi bucuria copiilor. Oricât ai înțepa-o sau ai încerca să o spargi, mingea rămâne intactă. Scopul acestui proiect este unul caritabil. Banii cheltuiți pe fiecare minge achiziționată sunt donați celui mai apropiat centru de ajutor pentru copii din zona în care locuiți.

One World Futbol Project este susținut de cântărețul Sting care, pe lângă faptul că a donat o sumă importantă de bani cu scopul de a pune în aplicare rapid acest proiect, i-a dedicat și o melodie care, ulterior, a devenit imnul acestei campanii: One World ( No Three).

Dacă doriți să achiziționați o astfel de minge în scop caritabil, puteți accesa site-ul http://www.oneworldfutbol.com/.

Sursa: http://www.oneworldfutbol.com/

Tag-uri: , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required