Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Figurine din gheață pentru comemorarea celor decedați în Primul Război Mondial

gheata6

Sculptorul brazilian Nele Azevendo a aranjat 5000 de figurine din gheață pe treptele din Piața Chamberlain din Birmingham, Marea Britanie, pentru comemorarea celor care au decedat în timpul Primului Război Mondial.

Figurinele, plasate de către voluntari, au creat impresia unui loc bântuit, din cauza modului în care se topeau, mai ales că, în mijlocul lor, a fost pus un personaj roșu din gheață. Pe măsură ce acesta din urmă se dezgheța, părea că figurinele stau într-o baltă de sânge.

Am vrut să sparg barierele și să realizez ceva emoționant, aparte, pentru această comemorare. Sculpturile mele aduc aminte de toți oamenii care nu au fost menșionați pe alte monumente ridicate în memoria celor căzuți în Primul Război Mondial., a declarat sculptorul pentru Birmingham Mail.

Sursa: Boredpanda.com

Tag-uri: , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required