Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Hemingwrite, cea mai bună soluție pentru pasionații de scris

masina2

Pasionați de scris, s-a găsit soluția împotriva lipsei de inspirație atunci când vreți să concepeți un articol sau să scrieți o carte! Hemingwrite este o mașină de scris cu un aspect retro, însă cu un look modern.

Arată cool și ușurează munca prin faptul că nu va mai trebui să schimbați tușul sau foaia, iar bateria are o durată de șase săptămâni, astfel că nu veți mai fi distras de la procesul de creație. Este o foarte bună companie pentru călătorii.

Această mașină de scris funcționează pe cerneală digitală, dispune de lumină în permanență, iar proprietăți precum Wi-Fi-ul sau Bluetooth-ul permite sincronizarea muncii și pe alte device-uri. Prin urmare, nu veți mai pierde niciodată datele concepute până la momentul respectiv.

Sursa: http://coolmaterial.com/

Tag-uri: , , ,

3 Responses to “Hemingwrite, cea mai bună soluție pentru pasionații de scris”

  1. dansmendansmen@yahoo.com' MUSCU IONUT says:

    suparat pe dumnavoastra pentru cati vorbit urat la numaru meu de tunsoare pare rau ca vaspun

  2. dansmendansmen@yahoo.com' MUSCU IONUT says:

    de prezervativ

  3. dansmendansmen@yahoo.com' MUSCU IONUT says:

    nam nici mama si tata dar domnu sa dea putere

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required