Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Japonia – Aplicația care localizează băile pe timp de vară

app5

Dacă nu cunoașteți clima din Tokyo, trebuie să știți că din cauza căldurii, fiind o țară insulară indicele de umiditate este unul extrem de mare în timpul verii.

Soluția ar fi un duș rapid sau, eventual, construirea unor locuri special amenajate pentru a oferi locuitorilor ocazia de a-și face o baie pentru a se răcori.

Pentru a ușura situația și pentru a localiza rapid o baie publică, compania japoneză care dezvoltă aplicații, AtoZ Lab, a creat Bathhouse Map Tokyo, o aplicație iOS care semnalează pe hartă locațiile dotate cu băi.

Bathhouse Map caută cel mai apropiat duș sau, cu ajutorul utilizatorului, poate selecta o locație deja cunoscută de acesta, apoi listează programul de lucru și taxa.

Există și un element amuzant. Poți colecționa timbre în momentul în care dai check-in la locației răcoritoare și poți concura cu alți useri pentru a deveni campion la numărul de dușuri.

Momentan, aplicația este disponibilă doar în Japonia.

Sursa: Designtaxi.com

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required