Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Lăsați în trecut obiceiurile nesănătoase!

gras

Strong4Life, o organizație nonguvernamentală din Atlanta ce luptă pentru sănătatea copiilor de pretutindeni, a realizat un videoclip al cărui mesaj este unul important pentru alimentația corectă a celor mici: Opriți acest ciclu al obezității din copilăria copiilor voștri!

Numit Rewind the Future (Derulați viitorul), clipul ne arată un bărbat supraponderal ce este dus de urgență în sala de operații după ce a suferit un infarct. Doctorii se întreabă cum naiba s-a putut întâmpla așa ceva, moment în care suntem trimiși în trecutul bărbatului.

La final, se ajunge la concluzia că bărbatul consumase constant numai produse de tip fast-food încă din tinerețeșile sale. Un mod de viață nesănătos, învățat de la propria mamă, ce l-a urmărit până când a devenit adult.

Videoclipul trimite un mesaj puternic ce încheie aceste întâmplări nefericite: Reverse the unhealthy habits ( Lăsați în trecut obiceiurile nesănătoase). Acest mesaj vizează exclusiv părinții care îi ajută pe proprii copii să se dezvolte și să trăiască în acest mod de viață periculos.


Sursa: Designtaxi.com

Tag-uri: , , , ,

3 Responses to “Lăsați în trecut obiceiurile nesănătoase!”

  1. andreea.adam20@yahoo.com' andreea says:

    Nu reusesc sa vad filmuletul. :( Si nici nu-l gasesc pe youtube. Te rog il poti posta din nou.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required