Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Lumânările Libertății

freedom_candles_01

Pentru a capta atenția tuturor asupra Drepturilor Omului, agenția Ogilvy&Mather din Londra împreună cu doi artiști care formează grupul Coarse (Mark Landwehr și Sven Waschk), au dat startul unei campanii pentru Amnesty International.

Mark și Sven au creat 30 de lumânări supranumite Freedom Candles (Lumânările Libertății). Fiecare dintre ele a fost sculptată în așa fel încât să reprezinte violența sau injustiția. Pe măsură ce lumânările ard și ceara se topește, ne sunt dezvelite, bine ascunse în interiorul lor, siluete din bronz care simbolizează schimbările pozitive pe care activismul le poate aduce lumii.

The Freedom Candles se comercializează pe eBay, iar banii rezultați din vinderea lor sunt donați în favoarea Amnesty International.

Thomas Schultz-Jagow, Senior Director al Campaniilor și al Comunicării la Amnesty International, a spus: „Această colaborare unește lumea artei cu cea a activismului și sperăm că va reuși să atragă atenția colecționarilor, a pasionaților de design și a suporterilor Amnesty International”.

Aceste lumânări au primit și un premiu la Cannes Lions International Festival of Creativity pentru Cel mai bun design de produs.

Iată și filmul de prezentare:

Sursa: Mashable.com

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required