Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Mihaela Rădulescu premiată la Gala United Way

UnitedWayColorLogo

Cu ocazia împlinirii a 10 ani de existență, United Way a organizat o gală de premiere dedicată generozității persoanelor implicate în cele peste 100 de proiecte educaționale, de sănătate și integrare.

Cel mai important lucru pentru pentru United Way este ca toți copiii să primească o educație de calitate și șansa unui viitor mai bun.

Au fost premiați cei mai dedicați parteneri în comunitate: companii, voluntari, organizații nonguvernamentale, autorități, donator și personalități. Prezentatoarea evenimentului a fost Melania Medeleanu și ca special guests au fost prezenți E.S. Gerard Corr, Ambasadorul Irlandei în România, E.S. Philippe Bekke, Ambasadorul Belgiei în România și E.S. Dan Ben-Eliezer, Ambasadorul Israelului în România.

Mihaela Rădulescu a primit premiul pentru Puterea Exemplului datorită faptului că este o mai veche susținătoare a organizației și pentru prezentarea Pro-Bono a Balului Vienez de la Timișoara, organizat în beneficiul United Way.

Pentru mai multe informații accesați: United Way

Tag-uri: , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required