Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Moș Crăciun nu e ajutat de elfi, ci de polițiști

Screen Shot 2014-12-22 at 9.40.55 PM

Ideea Crăciunului este de a ne aduce aminte că înăuntrul nostru suntem buni. Chiar și unii cu ceilalți. Și, dacă uneori cei din jurul nostru nu simt sărbătorile așa cum se cuvine, noi le putem deveni vindecători de suflete.

În orașul Lowell din Michigan, polițiștii au vrut să demonstreze că nu sunt the bad guys tot timpul și că le pasă de cetățeni în permanență.

Astfel, au oprit pe rând câteva mașini sub un pretext fals de încălcare a codului rutier și au profitat de această ocazie pentru a-i putea întreba pe șoferi dacă și-au terminat cumpărăturile de Crăciun. Discuțiile continuau, iar conversația ajungea la un nivel personal. Prin intermediul unei stații radio, ajutoarele polițiștilor aflate într-un cunoscut hypermarket recepționau dorințele celor opriți în trafic și le achiziționau produsele, indiferent de costul lor, pentru a le dărui. Reacțiile sunt uimitoare.

Polițiștii au jucat rolul ajutoarelor lui Moș Crăciun transformând o zi proastă în una plină de fericire.


Sursa: Youtube.com

Tag-uri: , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required