Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Niciun vaccin nu poate opri violența

Screen Shot 2014-10-23 at 11.11.44 AM

Din cinci în cinci minute un copil moare din cauza violenței. Nu există un vaccin care l-ar putea salva. Ești doar tu.

Acesta este mesajul pe care-l transmite cea mai nouă campanie împotriva violenței susținută de organizația UNICEF din Marea Britanie împotriva violenței.

Clipul, foarte emoționant, se numește A Vaccine for Violence (Un vaccin împotriva violenței) și prezintă un copil bătut de o gașcă de pe stradă. După aceea, acesta intră într-o farmacie și cere un vaccin care să-l ajute să scape de vânătăi și leziuni. Uitându-se pe rafturile farmeciei, observă că există medicamente împotriva violului, sclaviei, războiului și crimei.

Din păcate, toate aceste întâmplări se dovedesc a fi roadele rodul imaginației sale.

UNICEF UK a declarat: Obișnuim să vaccinăm peste o treime din copiii acestei lumi îngrozitoare în care trăim. Dar nu există niciun remediu împotriva violenței. Și nici nu va exista vreodată.

Sursa: http://mashable.com/

Tag-uri: , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required