Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Niwa, noul dispozitiv de cultivare a alimentelor în propria casă

cover niwa

Dacă ți-ai dorit întotdeauna o grădină în care să plantezi flori sau să cultivi legume, însă nu ai condițiile necesare pentru că locuiești într-un apartament, Niwa este soluția eficientă bazată pe un sistem digital de creare a tuturor condițiilor necesare pentru un astfel de proces.

Catalogat drept primul dispozitiv de creștere a plantelor controlat prin smartphone, Niwa este, la bază, o mini seră care poate încăpea cu ușurință în căminul fiecăruia dintre noi. Cu ajutorul tehnologiei hidroponice ( înlocuirea pământului cu soluții nutritive), se creează un mediu propice habitatului natural al plantelor și se asigură o ventilație optimă pentru accentuarea sănătoasă a acestui proces de dezvoltare.

Niwa monitorizează și controlează în același timp lumina, temperatura și umiditatea. De exemplu, dacă pe timpul zilei plantele nu primesc destulă lumină naturală, senzorii dispozitivului activează automat lumina artificială. Aplicația special concepută pentru acest dispozitiv are o funcție de feedback care cere utilizatorului mai multe informații pentru a putea asigura condițiile perfecte pentru plantă.

Mini sera este permisivă. Cu ajutorul ei poți crește în propriul cămin legume, ierburi, fructe și chiar plante tropicale. Niwa este acum disponibilă în varianta mini, standard și premium și o puteți achiziționa după ce vă înscrieți în campania de lansare a produsului pe Kickstarter.

Sursa: KickStarter

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required