Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Oprește unul. Oprește-i pe toți. – WWF

wwf

Probabil ați auzit deja de WWF ( World Wide Fund for Nature), o organizație non-guvernamentală care luptă pentru conservarea naturii și restaurarea ecologică a mediului natural.

Pe lângă Greenpeace, WWF este una dintre cele mai cunoscute și mai de încredere organizații care au un real succes în campaniile pe care le desfășoară.

Agenția Leo Burnett din Australia a ajutat WWF în conceperea unei campanii împotriva vânătorii de animale.

Mesajul Stop one. Stop them all.(Oprește unul. Oprește-i pe toți.) îi avertizează pe vânători, iar scopul final este acela de a stopa comercializarea ilegală a cărnurilor și pieilor, precum și a blănurilor de animale.

WWF speră ca, prin intermediul unor vizualuri puternice și a unui slogan la fel de pătrunzător, să oprească toate ilegalitățile și violențele care se răsfrâng asupra faunei.

De asemenea, ceea ce vrea campania să comunice este faptul că putem întrerupe lanțul acestor obiceiuri devastatoare dacă oprim doar un om. Restul vine de la sine.

Sursa: WWF Australia

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required