Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

#RunWithRonnie

Screen Shot 2015-02-20 at 10.47.47 AM

Lupta oamenilor străzii cu drogurile este una foarte dură. Mulți dintre ei nu au reușit să treacă peste această dependență, cazurile celor decedați fiind mult mai multe decât cele ale supraviețuitorilor.

Un erou în acest sens este Ronnie Goodman, artist de meserie, ce locuiește pe străzile din San Francisco. Eforturile eșuate de a scăpa de dependența de droguri nu au putut învinge voința lui de a avea o viață cât de cât sănătoasă. Astfel, Ronnie s-a refugiat în sport, făcând mișcare fizică. A început să alerge din ce în ce mai mult, afirmâd că acest lucru îl face să uite de droguri, antrenându-și în același timp și mintea odată cu corpul. Un real succes pentru Ronnie.
Greutățile prin care a trecut nu le dorește nimănui, iar pentru a demonstra acest lucru și pentru a demara o adevărată campanie pentru a-i ajuta pe cei dependenți de droguri, Ronnie va participa pe data de 27 iulie a acestui an la maratonul Second Half din San Francisco. Scopul lui este să strângă bani pentru programe de ajutor pentru oameni ai străzii.

Cei care vor dori să doneze 10$, vor fi înscriși automat în cursa pentru obținerea unui premiu special: un tablou semnat Ronnie Goodman.

Este sau nu o sursă de inspirație? Și o motivație!

Sursa:http://www.ronniegoodman.com/

Tag-uri: , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required