Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Stewardesele din China învaţă kung-fu ca să îşi protejeze pasagerii

stewardese

Noile stewardese din China sunt antrenate ca să îşi protejeze pasagerii de posibili terorişti. Potrivit China Daily, stewardesele în devenire de la Colegiul Vocaţional din Chengdu, din China, învaţă kung-fu pe lângă alte atribuţii obişnuite.
Colegiul a început de curând cursul pentru a-şi învăţa cei 20.000 de studenţi să oprească posibile ameninţări care ar putea apărea în timpul unui zbor obişnuit.
“Ameninţările teroriste au început să crească, personalul trebuie să fie echipat şi antrenat pentru orice situaţie care ar putea pune în pericol viaţa pasagerilor”, a declar Tu Tengyao pentru Daily China.
Tot potrivit publicaţiei, stewardesele învaţă kung-fu şi pentru a proteja pasagerii de persoane aflate în stare de ebrietate sau oricine deranjează liniştea celorlalţi pasageri.

Sursă foto: Mashable.com

Tag-uri: , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required