Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

TED TALKS: Ce știm despre autism?

ted talks wendy

Ce știi cu adevărat despre autism? Tot auzi și vezi filme despre copii autiști care se manifestă violent, dar nu cunoști informații suplimentare despre problema în cauză. Dacă ești mamă, îi mulțumești lui Dumnezeu că odrasla ta nu are și dacă vrei să fii mamă, te rogi să nu naști un copil cu autism. Ok, am înțeles. Nu vrei să ai un copil cu probleme, dar știai că un copil autist este extrem de inteligent? Doar că își manifestă greu inteligența și o face în lumile în care îi fuge mintea.

Geneticianul Wendy Chung vorbește în acest episode de Ted Talks despre cauzele autismului, studii, tratamente și alte informații. Vrem să fim informați corect? Urmărește acest clip despre tulburarea în cauză.

Tag-uri: , , , , , , , , ,

One Response to “TED TALKS: Ce știm despre autism?”

 1. voce.autism@gmail.com' O Voce pentru Autism says:

  O prietena a postat pe pagina noastra de Facebook (O Voce pentru Autism) un comment cu un link catre acest speech.
  Marturisesc faptul ca dupa ce am vazut discursul fantastic al lui Temple Grandin pe aceeasi tema ( http://www.youtube.com/watch?v=2wt1IY3ffoU ) , am asteptari mai mari de la TED Talks!
  Ce sa spun? Ca am fost dezamagit?
  Discursul lui Wendy Chung este o insiruire de speculatii (“… credem ca ar putea fi asta,… ar putea fi si aia, nu stim sigur, mai vedem, ne ocupam de asta, dar nu prea avem ce sa va spunem acum… Si nu avem taria sa va spunem, voua, parintilor, ca habar nu avem!…Bajbaim in intuneric…”)

  Ceva de genul: poti sa spui 1×1= *&$%^$!%^*Jtysd76&^?><" =1, ce conteaza este sa o spui pe un ton foarte doct.
  Iar modul in care s-a straduit sa demonteze orice legatura cu vaccinurile, modul in care a tinut sa-l desfiinteze pe emitentul acelei ipoteze, modul in care a inceput cu o concluzie foarte raspicata, o fac sa para mai degraba o voce pentru "Big Pharma" !
  D-na Mihaela, va respect si va admir, si poate tocmai de aceea mi-as dori ca temele pe care aduceti in prim-plan (cu cele mai bune intentii, sunt sigur) sa fie alese cu multa grija. Noi ne oferim in felul acesta, ajutorul, deschiderea si cunostintele in domeniul autismului.
  O abordare-manifest.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required