Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Tehnician iCup pentru o cafea savuroasă

icup

Celebra companie Apple a intrat în ultima perioadă într-o etapă de angajare masivă. Chiar dacă posturile pentru care compania americană caută oameni nu sunt deosebite, unul dintre acestea iese în evidență.

Este vorba despre meseria de tehnician iCup pentru care Apple caută oameni. Și dacă vă sună un pic prea tehnologizată, relaxați-vă: poziția presupune, de fapt, o persoană calificată ce știe să prepare o cafea savuroasă.

În descrierea jobului cei de la Apple specifică: ”un bun candidat pentru post trebuie să aibă abilitatea de a prepara cafea și a repara aparatul de făcut cafea dacă este cazul”.

De asemenea, omul potrivit pentru postul de tehnician iCup este obligat să aibă abilități deosebite și în utilizarea computerului. Totuși, vorbim despre compania Apple!

Sursă: Mashable.com

Tag-uri: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required