Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Tentsile, cortul suspendat pentru siguranță în natură

Foto 2 - Tentsile - Sursa tentsile.com

Alex Shirley-Smith este o inventatoare din Marea Britanie care a conceput un nou tip de cort destinat aventurierilor. Alex a gândit produsul Tentsile, cortul care poate fi suspendat în copaci și oferă siguranță deplină utilizatorilor săi.

Ideea de la care a pornit Tentsile a fost bazată pe evitarea suprafețelor neprietenoase din natură precum: pământul plin de pietre sau cel noroios.

Foto 1 - Tensile - Sursa tentsile.com

Tentsile se poate instala foarte ușor între doi copaci, îmbinând atât ideea de cort cât și cea de hamac. Cortul inventat de Alex Smith oferă și protecție împotriva insectelor sau a intemperiilor deoarece are un înveliș special care apără utilizatorii săi de aproape orice.

Pentru cei care vor, totuși, să folosească metoda tradițională de instalare a unui cort, este bine de știut că Tentsile se poate monta și pe pământ.

Sursa: Feeldesain.com

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required