Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

THE WORLD UNDER WATER

the-world-under-water-feel-desain1

Ați văzut filmul Deep Impact? Dacă nu, vă spun doar că este vorba despre o cometă care lovește Pământul căzând în ocean. Impactul este unul atât de puternic, încât un val imens de apă înghite jumătate din Statele Unite ale Americii. Imaginile sunt șocante, iar orașele sunt acoperite de apă fiind necesară evacuarea populației din zonele respective.

V-ați imaginat cum ar arăta sub apă orașul în care locuiți? Campania The World Under Water lansată de CarbonStory, o companie care a creat o platformă de strângere de fonduri pentru punerea în practică a proiectelor legate de schimbări climatice, se desfășoară în mediul online și îți permite să îți vizualizezi casa, biroul sau orașul sub apă.

Această campanie s-a lansat de Ziua Pământului și scopul ei este acela de a-i face pe oameni să înțeleagă mai bine pericolul pe care aceste modificări de climă îl pot cauza asupra locului în care viețuiesc.

Pe acest site utilizatorii pot alege orașul cu ajutorul Google Street View și pot simula o inundație catastrofală în acel loc.

Tot ceea ce putem face noi pentru a schimba aceste fenomene deloc prietenoase este să ajutăm natura, să susținem elementele bio, să sprijinim și idei digitale care vor salva natura de la dezastru și, cel mai important, să tratăm cu respect mediul în care trăim.

Sursa: https://www.carbonstory.org

Tag-uri: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required