Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Un Web Designer curajos

webdesigner

Dacă sunteți web designer sau știți ce înseamnă acest post, cel mai probabil veți primi ceva de făcut din partea unor clienți care nu oferă bani, ci expunere. Adică muncă gratuită.

Designer-ul Dan Cassaro din Brooklyn a primit recent un astfel de mail. Dan este invitat să lucreze gratis pentru un eveniment destul de important ce se desfășoară în Las Vegas, MGM Grand.

Designer-ul le-a răspuns într-un mod amuzant și sarcastic în același timp, subliniind motivul pentru care este greșit ca astfel de evenimente să solicite artiști fără a le oferi o siguranță financiară.

Clientul cerea surprinderea într-un act artistic a unei partide de box, iar acțiunea posterului să se centreze pe bătăușul Floyd Money Mayweather, cunoscut de altfel, însă nu chiar pe placul publicului din America.

Pe scurt, răspunsul lui Dan a fost: Știu că afacerea asta cu boxul este una low-budget. De aceea va trebui să refuz oferta voastră și nu îmi voi oferi serviciile gratuit. De altfel, am auzit că firma voastră trebuie să se bazeze pe relații pentru a putea supraviețui. Mulțumesc mult, Obama! Tot ceea ce sper este să scoateți și voi un ban de la evenimentul acesta să ieșiți la lumină și poate apoi veți considera necesar să dați și voi câțiva dolari oamenilor pe care i-ați solicitat până acum gratuit.

Sursa: Designtaxi.com

Tag-uri: , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required