Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home2/r58664seav/mihaelaradulescu.ro/wp-includes/plugin.php on line 580

VOLKSWAGEN ATENȚIONEAZĂ ȘOFERII. Îi și șochează.

masina

Nu contează de câte ori se transmite mesajul “evitați să vorbiți la telefon în timp ce șofați”. Oamenii, majoritatea lor, încă mai utilizează mobilul în timp ce conduc, iar consecința poate fi una mortală. La propriu.

Volkswagen a analizat toate aspectele tragice ale folosirii telefoanelor mobile la volan și s-a gândit să șocheze printr-o campanie altfel, pentru a scoate în evidență pericolul, atrăgând încă o dată atenția asupra consecințelor ce decurg dintr-o acțiune atât de banală cum e vorbitul la telefon.

Task-ul campaniei ce încă se derulează în vestul Europei a fost unul simplu: au adunat mulți oameni într-o sală de cinema și le-au luat numerele de telefon folosindu-se de o strategie care să nu le încurce planul.

Înainte de începerea filmului pentru care au fost invitați la cinema, într-o presupusă reclamă, o persoană (cadrul este unul first-person, privitorul are senzația că el e personajul filmului) dă drumul la motor și conduce mașina pe un drum drept. Muzica de pe fundal conferă o atmosferă relaxantă, plăcută, iar publicul așteaptă cu sufletul la gură să vadă ce urmează.

Brusc, toți cei care și-au lăsat anterior numerele de telefon la intrare primesc un mesaj. Își iau privirile de la ecran pentru o secundă să-și citească mesajul primit, timp în care, în așa-zisa reclamă se produce un teribil accident. Iar cei care și-au verificat telefoanele, când ridică ochii se trezesc în mijlocul unei tragedii.
Exact acesta a fost și scopul. O clipă de neatenție te poate conduce spre moarte. La propriu.

NU folosiți telefoanele mobile în timp ce vă aflați la volan! Viața este prețioasă, aveți grijă de ea!

SURSA: DAILYMAIL

Tag-uri: , , , , , , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Trending

Lista zilei

Must read

Subscribe Newsletter
* indicates required